Mijn naam is Danielle Jansen en sinds 2020 werk ik als (holistisch) therapeut vanuit mijn – online – praktijk. In 2014 ben ik afgestudeerd als pedagoog aan de Hogeschool van Amsterdam en heb mijn pre-master Sociologie behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Zoekend naar meer verdieping en zingeving heb ik in 2020 mijn reiki master initiatie mogen ontvangen en in 2021 mijn opleiding tot Holistisch therapeut afgerond. Momenteel ben ik in opleiding tot – psychologisch en zielsgericht –  astroloog aan Caelestis school voor Astrologie, Bewustzijn & Spiritualiteit te Utrecht. Naar verwachting zal ik daarvan afstuderen in 2025 maar sinds 2023 bied ik al consulten aan. 

Therapeut & astroloog i.o.

Mijn eindeloze fascinatie voor menselijk gedrag en ontwikkeling heeft mij op dit pad van pedagogiek, sociologie naar holistische therapie, astrologie en muziek gebracht.

Na een zware, maar gelukkig ook zeer waardevolle transformatieperiode ben ik eigenlijk ‘pas’ écht weer in contact gekomen met mijn ware zelf en daarmee zielsmissie.

Als ervaringsdeskundige ken ik de dynamieken van trauma en heling van binnenuit, wat enorm helpt in het (h)erkennen en begeleiden van jouw bewustwordings-, helings- & transformatieprocessen.

Het is mijn passie om mij op intuïtieve, creatieve en eigenzinnige wijze uit te drukken via verschillende (helings)methoden zoals met name reiki, astrologie en muziek.

En passie is de taal (de GPS) van de ziel! Het is dan ook mijn zielsmissie om op die manier een kanaal te zijn voor het doorgeven van helende energieën, om  ontspanning, bewustwording & heling op individueel en daarmee op collectief niveau te creëren.

Opdat we heelheid (=liefde) mogen gaan ervaren in onszelf en daarmee als geheel. Je bent het geheel.

'We are rising in love' - Fia

Holistische praktijk
lichaamswerk

Vanuit een goede afstemming met mijzelf, ‘de bron’ en jou kan helende, universele energie door mij heen werken. Van hieruit heb ik – net als jullie! – toegang tot inmiddels sterk ontwikkelde intuïtieve vermogens als helder voelen, -weten en -zien, waarmee ik kan waarnemen waar jouw pijn, lijden, blokkade of gevoel van ongelukkig zijn ligt en wat jij op dit moment nodig hebt om jouw levensenergie weer te laten stromen. Dit is jouw zelfhelend vermogen! Wat er van jouw kant voor nodig is, is een nieuwsgierige openheid. Zodat er een magische uitwisseling kan plaatsvinden.

Via ontspanning open ik de harten van anderen om zo ruimte te creëren voor bewustwording & heling. Ik werk op alle holistische, elkaar wederzijds beïnvloedende niveaus; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch & spiritueel. Muziek en en astrologie spelen een steeds belangrijkere rol in mijn helingswerk.

Ik begeleid je graag

”Ik geloof dat je erop kunt vertrouwen dat wanneer je datgene doet wat heilzaam is voor jou,

op de langere termijn ook heilzaam is voor het geheel. Je bent het geheel”